Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στο Caravel



Ο “Aντάρτικος Σxηματισμός Λάμπρος Φούντας” ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη

στο ξενοδοχείο Caravel, πρίν απο μερικές ημέρες, με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: “θέλοντας να πετύχουμε ένα ακόμα πλήγμα στο γόητρο του εχθρού, κομμάντο του σχηματισμού μας, τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου, τοποθέτησε ενισχυμένο εμπρηστικό μηχανισμό, παρόμοιο με αυτόν που είχαμε τοποθετήσει στην HSBC στο Ψυχικό, στη πλαϊνή είσοδο του DIVANI CARAVEL, λίγα μόλις μέτρα από τη κεντρική είσοδο, στη πλάτη των σεκιουριτάδων και του μπάτσου σκοπού.

Σ'αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε πως το μικρό μέγεθος του μηχανισμού που χρησιμοποιήσαμε επιλέχθηκε ώστε να μην υπάρξουν απώλειες και τραυματισμοί από τη μεριά των εργαζομένων και μόνο! Παρόλο που πιστεύουμε πως σε ξενοδοχεία σαν και αυτό που διαμένει, συναλλάσσεται, συνευρίσκεται και ψυχαγωγείται η ντόπια και ξένη πολιτική και οικονομική ελιτ αξίζει μόνο η λεηλασία και η ολική καταστροφή”.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται οτι στόχος της επίθεσης ήταν να προκληθεί πανικός στους ενοίκους του ξενοδοχείου, ανάμεσα τους και πολλοί βουλευτές, να πληγεί η είκονα της χώρας και η βαριά βιομηχανία της που λέγεται τουρισμός, “καταδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι η Αθήνα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα έιναι ασφαλής πολη, ούτε πρόσφορο έδαφος για ''ασφάλεις επενδύσεις" με "υψηλή απόδοση".
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...