Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ηλεία: Θρήνος και ερωτηματικά για το βρέφος που έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τη γέννησή του

Το χαμό του πρώτου τους παιδιού, μόλις μια εβδομάδα από τη γέννησή του θρηνεί ένα νεαρό ζευγάρι από τον Πύργο.
Το μοιραίο συνέβη την περασμένη Κυριακή και ενώ το βρέφος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, λόγω σημαντικών οργανικών διαταραχών αμέσως μετά τη γέννησή του.

Γονείς και συγγενείς ψάχνουν να δουν τι συνέβη και υπήρξε αυτή η εξέλιξη, όταν οι εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έδειχναν πως όλα πήγαιναν καλά. Το βρέφος σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά τη γέννησή του στο νοσοκομείο Πύργου έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα.

Εκεί πέθανε την περασμένη Κυριακή και ξεκίνησε ένας άλλος Γολγοθάς για τους γονείς. Παρουσιάστηκε πρόβλημα σχετικά με τη νεκροψία, που έπρεπε να γίνει στην Αθήνα.

Αρχικά υποστηρίχθηκε από το νοσοκομείο πως η μεταφορά ήταν υποχρέωση των γονέων, ενώ αργότερα με παρέμβαση και του υπουργείου Υγείας, όπου κατέφυγαν οι συγγενείς, αποφασίστηκε να γίνει με κάλυψη του νοσοκομείου. Τελικά η μεταφορά έγινε την Πέμπτη, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και η νεκροψία και αναμένεται το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του βρέφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτίμηση των γιατρών είναι πως ο θάνατος επήλθε λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, λόγω αδυναμίας της καρδιάς. Το θέμα ήρθε στο φως μετά από καταγγελία συγγενών στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, το πρωί της Παρασκευής.
Πηγή: www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...