Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Μπάι πας» στον δρόμο Τρίπολης - Πύργου


«Μπάι πας» στον δρόμο Τρίπολης - Πύργου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου, στο τμήμα της Εθνικής οδού Τριπόλεως – Λεβιδίου -Λαγκαδίων, από το 33ο ως το 79ο χιλιόμετρο, λόγω εκτέλεσης ερευνητικών γεωτρητικών εργασιών στην είσοδο Λαγκαδίων.
Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η κυκλοφορία των οχημάτων που έχουν κατεύθυνση από Τρίπολη προς Πύργο και αντίστροφα, μέσω Λαγκαδίων, θα πραγματοποιείται ως εξής:

α. Στο 33ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολης-Πύργου θα εκτρέπεται η πορεία τους, θα εισέρχονται στην Ε.Ο Τρίπολης- Πάτρας (111) και μέσω αυτής θα εισέρχονται στον Νομό Αχαΐας, θα κινούνται μέχρι την διασταύρωση Δάφνης Καλαβρύτων και από εκεί θα ακολουθούν την διαδρομή Δάφνη - Πουρναριά - παράλληλα λίμνης Λάδωνα-φράγμα Λάδωνα -Τρόπαια-Σταυροδρόμι και αντίστροφα ή

β. Μετά το 56ο χιλιόμετρο, θα εκτρέπεται η πορεία τους και θα κινούνται μέσω Δημητσάνας - Ζάτουνας - Παλούμπας - Λουτρών Ηραίας - Κοκλαμά και αντίστροφα.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...