Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ερνέστο, αγόρασε ό,τι θες!

Ο Μαρινάκης δίνει «λευκή επιταγή» στο Βαλβέρδε για τις μεταγραφές

Το απόλυτο αφεντικό στις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε,
καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μεταγραφές που δεν εγκρίνει το «μυρμήγκι».

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επέστρεψε από το ταξίδι του στην Γαλλία και στην Ισπανία και σύμφωνα με την «Εξέδρα» είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για να τον ενημερώσει για τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που εντόπισε.

Ωστόσο το αφεντικό των Πειραιωτών δεν πρόκειται να πάρει καμιά απόφαση χωρίς να συμβουλευτεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έτσι ο Κοβάσεβιτς συναντήθηκε και με τον Βαλβέρδε ώστε να συζητήσουν για τα μεταγραφικά.

Έτσι η διοίκηση του Ολυμπιακού πλέον περιμένει τις εισηγήσεις Βαλβέρδε για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Βαλβέρδε είχε δηλώσει ότι είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στα χέρια του, ωστόσο στη διοίκηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν ακόμη και σε τρεις μεταγραφές αν αυτό επιθυμεί ο προπονητής.

Οι θέσεις στις οποίες υπάρχει σκέψη για απόκτηση παίκτη είναι του αμυντικού μέσου, του τερματοφύλακα και του δεξιού μπακ αν αποχωρήσει ο Γκαλίτσιος.

Ο Βαλβέρδε περιμένει ακόμη τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να αποφασίσει αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αν και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για κεντρικό χαφ λόγο των τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί.

Στην θέση του γκολκίπερ ο Βαλβέρδε έχει σκοπό να στηρίξει τον Πάρντο ώστε να τον δοκιμάσει σαν βασικό, ενώ στο θέμα του δεξιού μπακ θα περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Γκαλίτσιου και αν υπάρξει αποχώρηση τότε σίγουρα θα αγοραστεί κάποιος στην θέση του.
πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...