Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Υπουργός δίνει 3.000 ευρώ για σχολική γιορτή;

Υπουργός δίνει 3.000 ευρώ για σχολική γιορτή; Αντιδράσεις ακόμα και μέσα στο ΠαΣοΚ προκαλεί η απόφαση της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Ελπίδας Τσουρή να διαθέσει το ποσό των 3.000 ευρώ σε έναν σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ενός Δημοτικού Σχολείου της Μυτιλήνης για... να κάνουν την γιορτή των Τριών Ιεραρχών!!

Η απόφαση αυτή, σε μία περίοδο που οι πάντες σφίγγουν το ζωνάρι, προκάλεσε τουλάχιστον απορίες. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Όταν την έμαθαν μέσα ενημέρωσης από άλλα νησιά του Αιγαίου, ξεσηκώθηκαν. Όχι γιατί θεωρούν παράλογο το ποσό και την αιτιολογία του αλλά διότι... θέλουν και αυτοί το ίδιο.

Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα της εφημερίδας «Σαμιακή Γνώμη», η οποία σε ανοιχτή επιστολή εγκαλεί τον τοπικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πυθαγόρα Βαρδίκο επειδή δεν κάνει τα ίδια με τα σωματεία του δικού του νησιού.

«Βλέπουμε πως αντιμετωπίζονται οι Σύλλογοι, τα σωματεία, οι Θεατρικές ομάδες και διάφοροι άλλοι ζωντανοί οργανισμοί της Σάμου της Ικαρίας και των Φούρνων και πως από την συνάδελφό σας Υφυπουργό σε άλλα νησιά», σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, ζητώντας αντίστοιχες επιχορηγήσεις με αυτές της Λέσβου.

Αλήθεια, για όλα αυτά τι λέει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για αυτού του είδους της επιχορηγήσεις και τα «δωράκια» από υπουργεία που μάλλον άλλον σκοπό έχουν να υπηρετήσουν και λειτουργούν μόνο για τα... «ψηφαλάκια»;

STAR
αναρτήθηκε από:silvercity.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...