Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Παίρνουν τα μέτρα τους στον Παναθηναϊκό

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/panathin-425x288.gifΜετά τις τελευταίες τιμωρίες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου... Σε αυτήν αναφέρει κάποιες «οδηγίες» σχετικά με την συμπεριφορά των φιλάθλων των «πρασίνων». Η διοίκηση του παναθηναϊκού μέσα από αυτή την ανακοίνωση προσπαθεί να βάλει ένα τέρμα, σχετικά με τα έκτροπα τα οποία λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες αγωνιστικές στα παιχνίδια του «τριφυλλιού».


Η ανακοίνωση αναφέρει:
« Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου, για τα ακόλουθα:
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.»

newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...