Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Καιρός: Eπιδείνωση το μεσημέρι

Λίγες βροχές στα δυτικά και βόρεια, αυξημένη υγρασία, τοπικές ομίχλες, αλλά και επιδείνωση του καιρού το μεσημέρι στο... Β. Ιόνιο και στην Ήπειρο με ένταση των βροχοπτώσεων, επέκταση των φαινομένων μέχρι αργά το βράδυ

στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και επικράτηση θυελλωδών νοτιάδων περιμένουμε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010.
 
Καταιγίδες θα εκδηλωθοιύν κυρίως στα βορειοδυτικά και από αργά το βράδυ στα βορειοανατολικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 9 έως 18 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 19 στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 19 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, ενώ στη Β. Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Κρητικό θυελλώδεις, ενώ βαθμιαία στα ανατολικά και βόρεια θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις εντάσεων 8 – 9 μπ. Σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Τοπικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα βόρεια τις απογευματινές - βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική.
 
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18-19 βαθμούς. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους και πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού το βράδυ με ενίσχυση των φαινομένων και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 - 16 βαθμούς.
 
Μέτριοι ανατολικοί - νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν .


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...