ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Οι ομορφότερες Ελληνίδες για το 2010!!!!



Καλή χρονιά και πάλι… Θα ξεκινήσουμε με τι άλλο ; Με ομορφιά ! Και μάλιστα, όπως εσείς τις ψηφίσατε, οι δέκα ομορφότερες Ελληνίδες, έτσι όπως τις ψηφίσατε όλοι εσείς με τα emails σας για το 2010. Τα καλλιστεία του Gazzetta είναι εδώ.




10. Ελένη Φουρέιρα, Τραγουδίστρια

Δεν πα να’ναι από το Μεξικό, δεν πα να’ναι από την Αλβανία,από την Ελλάδα, ακόμα κι από τη Νικαράγουα να είναι, δε μας ενδιαφέρει, το μόνο που ξέρουμε σίγουρα, είναι ότι στο Top-10 του gazzetta, είναι στο νούμερο 10.











9. Αθηνά Οικονομάκου, Ηθοποιός
Βγάλε βρε κοπέλα μου αυτή τη μαυρη περούκα που φοράς στο σήριαλ να σε δώ να σε χαρώ ! Άσε κάτω τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου και τα λοιπά. Μπράβο Αθηνά, οι άνδρες μας σου χάρισαν τη θέση νούμερο 9.








8. Μαρία Μενούνος, Παρουσιάστρια
Παρόλο που τη βλέπετε στη χάση και στη φέξη μια και είναι ομογενής, τη θυμηθήκατε και την τοποθετήσατε στη θέση με το νούμερο 8.Τέτοια ομορφιά δεν ξεχνιέται ούτε με αλτσχάιμερ η αλήθεια να λέγεται.












7. Βίκυ Παπαδοπούλου, Ηθοποιός
Εσένα κούκλα μου δε σε ήξερα, την αμαρτια μου τη λέω. Αλλά αφού σε ξέρουν τόσοι άντρες και σε θεωρούν και τόσο όμορφη, δε μετράει και τόσο η δική μου άγνοια. Τώρα που σε είδα όμως, δίκιο έχουν! Άξια για τη θέση νούμερο 7.












6. Όλγα Φαρμάκη, Μοντέλο
Εδώ τα λόγια είναι περριτά. Απόρρησα λίγο με το 6αράκι, νόμιζα πως θα την βάζατε ψιλότερα. Μάλλον αν κάνεις κάθε μήνα εξώφυλλο ο κόσμος συνηθίζει και παύει να εκτιμά. Όλγα, γίνε λίγο πιο ακριβοθώρητη να τους λείψεις.











5. Τζούλια Αλεξανδράτου, Πρωταγωνίστρια Ερωτικών Ταινιών
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, μερικές αξίες παραμένουν σταθερές,όπως Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια (και Τζούλια, στη θέση νούμερο 5.)














4. Κατερίνα Στικούδη, Μοντέλο-Παρουσιάστρια
Ο Οπλαρχηγός μου είπε χαρακτηριστικά πως την είδε σε γύρισμα στην Πανεπιστημίου και παραλίγο να πέσει σε υπόνομο. Αφού γλύτωσε και τον υπόνομο και το εγκεφαλικό, η Κατερίνα σε μια περίοδο που πραγματικά βρίσκεται στα πολύ πάνω της, αρέσει και σε πολλούς άλλους που χαίρουν άκρας υγείας και φιγουράρει στη θέση νούμερο 4.










3. Ζέτα Μακρυπούλια, Ηθοποιός
Η ομορφιά της μας απασχολεί από τις εποχές του 3,2,1, Αντένα μέχρι σήμερα. Αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει. Χάλκινο μετάλλιο για τη Ζέτα στην Τρίτη θέση του βάθρου.














2. Κάτια Ζυγούλη, Μοντέλο
Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός όμως είναι αλλιώς θα λέγαμε στην περίπτωση της Κάτιας, που όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει, και έκανε μπαμπά και τον πιο περιζήτητο άντρα της Ελληνικής show biz.Το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο ότι τον έκανε μπαμπα, το θαύμα είναι ότι τη λατρεύει ! Αργυρό μετάλλιο για την Κάτια στη δεύτερη θέση του βάθρου.










1. Eλενα Παπαρίζου , Τραγουδίστρια
NUMBER ONE TΡΑΓΟΥΔΗΣΕΣ, ΠΡΩΤΗ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ EUROVISION, ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΝΑΚΗΡΡΥΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ GAZZETTA. TO XΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΡΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΛΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !









Πηγή:blogotsarka.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: