Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τραγικό φινάλε για τον Κώστα Γιαννακούλη... -Νεότερη ενημέρωση

Τραγικό φινάλε για τον Κώστα Γιαννακούλη... -Νεότερη ενημέρωση
Νεκρός βρέθηκε χθες το μεσημέρι στη Λούτσα Αττικής ο 34χρονος Πυργιώτης Κώστας Γιαννακούλης, που είχε εξαφανιστεί από τις 5 Δεκεμβρίου 2010.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ, το άψυχο σώμα του 34χρονου εντοπίστηκε στο υπόγειο του σπιτιού όπου έμενε, από ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

Μεταξύ αυτών βρισκόταν και η αδελφή του Ελένη, η οποία ήταν η πρώτη που τον αντίκρισε νεκρό...

Αυτή την ώρα διενεργείται νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επανέλθουμε στο θέμα με νέα ανάρτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Νεότερη ενημέρωση (18:45)
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχική εκτίμηση για τα αίτια θανάτου του Κώστα Γιαννακούλη γίνεται λόγος για δηλητηρίαση λόγω εισπνοής διοξειδίου του άνθρακα.

Ύποπτες συμπεριφορές αγνώστων, ακόμη και αυτή την ώρα, εγείρουν ερωτήματα, τα οποία οι αρχές καλό θα ήταν να διερευνήσουν.

Με την υπόθεση έχει ήδη ασχοληθεί ενδελεχώς η καταγόμενη από την Ηλεία δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και είναι πιθανή η τηλεοπτική προβολή σχετικού ρεπορτάζ, μέσα από την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ", την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου.


Νεότερη ενημέρωση (21:10)
Την Παρασκευή στις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Κώστα Γιαννακούλη.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...