Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

AEK: Το 11 στον Μίτσελ

Οι εποχές που το νούμερο 11 της ΑΕΚ πήγαινε στην φανέλα του κορυφαίου επιθετικού, μάλλον έχουν περάσει ...ανεπιστρεπτί.
 
Ο τελευταίος που το φόρεσε, ήταν ο Ντέμης Νικολαϊδης. Στην συνέχεια το νούμερο αυτό πέρασε στους…μεσοεπιθετικούς (λέγε με Μαντούκα) και τώρα έφτασε στους… μεσοαμυντικούς. 
 
Ο Μίτσελ επέλεξε το νούμερο 11 για την φανέλα του, ενδεχομένως διότι αυτά που ήθελε ήταν «πιασμένα». Ο Ισπανός μεσοαμυντικός ολοκλήρωσε μάλιστα και το απόγευμα της Παρασκευής και την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα, δείχνοντας μάλιστα πως έχει μεγάλη όρεξη για μπάλα.

Οι ίδιες απουσίες

Κανείς εκ των Μανωλά, Γεωργέα, Καφέ και Γκέντσογλου που απουσίασαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι για το αυριανό ματς με τον Βόλο. Και ο Χιμένεθ τους άφησε εκτός αποστολής. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τους εξής 19 παίκτες: Σάχα, Αραμπατζή, Δέλλα, Νασούτι, Γιάχιτς, Αργυρίου, Νταντόμο, Καράμπελα, Λαγό, Ντιόπ, Μάκο, Γκερέιρο, Κλωναρίδη, Σκόκο, Λεονάρντο, 'Εντερ, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο, Φροξυλιά.


theplayer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...