Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τζιμπούρ: «Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα!»




Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράφικ Τζιμπούρ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε  επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής (21/1). «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών.
«Στο Champions League με τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε χρόνο μάλιστα και παρουσίασε σήμερα (21/1) κιόλας τον Τζιμπούρ, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί βήμα στην καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα, να ευχαριστηθώ και να παίξω στο Chamions League του χρόνου στο Καραϊσκάκη», είπε αρχικά ο Γαλλοαλγερινός ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν φοβάται σχετικά με την καθιέρωσή του στην 11άδα, καθώς στην ομάδα υπάρχουν ήδη οι Μιραλάς και Πάντελιτς.

«Σκέφτομαι θετικά και πιστεύω στις ικανότητές μου. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα και δεν ανησυχώ καθόλου. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ευκαιρία στην καριέρα μου και πάντα ονειρευόμουν να παίξω εκεί. Ο Ολυμπιακός μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό».

Από τη μεριά του ο κ. Βρέντζος, που εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, είπε. «Εύχομαι ο Τζιμπούρ να παίξει αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Το χρονικό της μεταγραφής

 Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός συναντήθηκε την Παρασκευή (21/1) με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», ενώ τα είπε και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν αμέσως, με τον 26χρονο φορ να υπογράφει αρχικά συμβόλαιο έξι μηνών, το οποίο όμως έχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο Τζιμπούρ είχε ξεκινήσει τις επαφές του με τους «ερυθρόλευκους» εδώ και λίγες ημέρες και είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Την ίδια επιθυμία, άλλωστε, είχαν εκφράσει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και, φυσικά, το οικονομικό δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί εμπόδιο στη συμφωνία, κάτι που επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή.

Μάλιστα, για να κλείσει και τυπικά το θέμα, χρειάστηκε να καμφθούν κάποιες αντιρρήσεις που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι οποίες είχαν κυρίως να κάνουν με το εκρηκτικό του χαρακτήρα του Γαλλοαλγερινού.

Στη συνάντηση, όμως, που είχαν οι δυο τους, οι αντιρρήσεις αυτές έπαψαν να υφίστανται, με τον Τζιμπούρ να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα.

Το who is who του Τζιμπούρ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ράφικ Ζοχέιρ Τζιμπούρ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 8 Μαρτίου 1984
ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Αλγερινός
ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ: Γαλλικό
ΘΕΣΗ: Επιθετικός
ΔΙΕΘΝΗΣ: 21 συμμετοχές (4 γκολ)
ΥΨΟΣ: 1.85
ΒΑΡΟΣ: 77
ΣΕΖΟΝ/ΟΜΑΔΑ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ΓΚΟΛ
2003-04/Οσέρ/8/3
2004-05/Λα Λουβιέρ/21/3
2005-06 (α)/Εθνικός Αστέρας/16/11
2005-06 (β)/Ατρόμητος/12/6
2006-07 (α)/Ατρόμητος/2/0
2006-07 (β)/Πανιώνιος/14/4
2007-08/Πανιώνιος/24/14
2008-09/ΑΕΚ/23/7
2001-10/ΑΕΚ/14/4
2010-11/ΑΕΚ/11/5
ΣΥΝΟΛΟ/145/57

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...