Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σοβαρή επιδείνωση του καιρού


Σοβαρή επιδείνωση του καιρού
Προσοχή στην ανατολική Ελλάδα!
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης στην Ηλεία με βροχές και σημαντική ενίσχυση των ανατολικών ανέμων. 


 Η κακοκαιρία θα επηρεάσει με πολύ ισχυρά φαινόμενα την ανατολική Πελοπόννησο, ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. 


Βροχές περιμένουμε από το απόγευμα της Τετάρτης 2/2 στο νομό, γενικά με μέτρια ένταση. Τα περισσότερα φαινόμενα τα περιμένουμε στα ανατολικά και νότια τμήματα του νομού. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία τα φαινόμενα θα διατηρηθούν στις παραπάνω περιοχές μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται την Πέμπτη στην ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Όσοι λοιπόν κινηθούν στις παραπάνω περιοχές θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή καθώς πολύ πιθανό να δημιουργηθούν σοβαρά πλημμυρικά/κατολισθητικά φαινόμενα.

Αναλυτικά θα ενημερώσουμε αύριο με τα πιο τελευταία - νεότερα προγνωστικά στοιχεία.

Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...