Το μεγάλο όνειρο του Μαρινάκη


http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/02/40468.jpgΝα φτιάξει μια μεγάλη ομάδα που θα κατακτά τίτλους και θα κάνει καλές πορείες στην Ευρώπη, θέλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης... 
Το σχέδιο του για να το πετύχει αυτό, εκτός από τα πάρα πολλά χρήματα που χαλάει για τον Ολυμπιακό, είναι να καταφέρει να κάνει τις Ακαδημίες του συλλόγου να δουλεύουν στα πρότυπα μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού.


Στόχος του είναι οι «ερυθρόλευκοι» να βγάζουν παιδιά από τα… σπλάχνα τους που θα πονούν την ομάδα, αλλά και να μην χρειάζεται να μπαίνουν σε μεγάλα έξοδα για την απόκτηση καλών ποδοσφαιριστών. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια να λειτουργήσει και το σχέδιο της ΟΥΕΦΑ που θέλει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις παίκτες από την Ακαδημία στην ενδεκάδα.

Βλέποντας μακροπρόθεσμα, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει ήδη διορθωτικές κινήσεις στα τμήματα υποδομών με τελευταία την αποχώρηση του Αλέξη Αλεξανδρή από τον πάγκο των Νέων και την χρησιμοποίηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ως τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν το ίδιο σύστημα από το πιο μικρό τμήμα των Ακαδημιών μέχρι και την ανδρική ομάδα. Για αυτό τον λόγο παρακολουθούσαν κάποιες προπονήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο προπονητής των Νέων, Χαράλαμπος Ζελενίτσας, αλλά και ο προπονητής των Κ17, Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, δείχνει ότι βαδίζει μέχρι στιγμής στον σωστό δρόμο και ότι θα πετύχει τον στόχο του που είναι να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες, κάτι που είχε δηλώσει και στο περιθώριο της κοπής της πίτας των τμημάτων υποδομής, τονίζοντας ότι:

«Βράβευσα τρία παιδιά. Τα δύο που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και παίζουν στην πρώτη ομάδα μας και τον Φορτούνη που ίσως να είναι μαζί μας σύντομα.
 
Επιτυχία θεωρώ να είναι σε λίγα χρόνια να βραβεύσω έξι-επτά παιδιά που θα είναι από τις ακαδημίες και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή. 
 
Ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε τις ακαδημίες και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Το σύστημα που θα παίζει η πρώτη ομάδα θα ακολουθούν και οι ακαδημίες και οι προπονητές - γυμναστές της πρώτης ομάδας θα είναι και στις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια».

theplayer.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ