Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Φαινόμενα καθιζήσεων και στην Καυκανιά


Φαινόμενα καθιζήσεων και στην Καυκανιά
Από την αυτοψία κλιμακίου του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στα σημεία των καθιζήσεων στην Καυκανιά.

Το χωριό Καυκανιά επισκέφτηκε κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαντώνη, κατόπιν αιτήματος του προέδρου του Τ.Σ. Γιώργου Ρηγόπουλου.
Ο λόγος της πρόσκλησης και κατ΄ επέκταση της επίσκεψης ήταν τα φαινόμενα καθίζησης που παρατηρούνται εντός του οικισμού.

Αποτέλεσμα της γεωλογικής αυτής κατάστασης, είναι η επιφανειακή κυρίως μετατόπιση του εδάφους, προκαλώντας κάθετες ρωγμές στις τσιμεντοστρώσεις αλλά και σε παρακείμενα σπίτια.

Ο κ. Ρηγόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στην εξέλιξη που παρουσιάζει το φαινόμενο, εδώ και χρόνια και ζήτησε την εκ νέου μελέτη των καθιζήσεων από τις υπηρεσίες του δήμου. Από την πλευρά της τεχνικής υπηρεσίας οι μηχανικοί Ανδρέας Κυριαζής και Αιμιλία Χριστάκη εξέτασαν το φαινόμενο και έδωσαν τις απαραίτητες συμβουλές στους κατοίκους.

Από πλευράς της δημοτικής αρχής, τόσο προς τον πρόεδρο του Τ.Σ. όσο και στους κατοίκους, δόθηκε  η διαβεβαίωση της διαρκούς παρακολούθησης του φαινόμενου.
iliatora..gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...