Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Γνωρίζω τι κάνει η γυναίκα σου


...«Γνωρίζω τι κάνει η γυναίκα σου»!
«Ψάχνονται» στις Σέρρες από σωρεία «ροζ» και όχι μόνο, ανώνυμων επιστολών.

Απίστευτη αναστάτωση στη μικρή κοινωνία της Αγίας Ελένης Σερρών προκαλεί άγνωστος επιστολογράφος που το τελευταίο διάστημα «βομβαρδίζει» με ανώνυμες επιστολές κατοίκους του χωριού, στις οποίες αφήνει «ροζ» και όχι μόνο υπονοούμενα, για προσωπικές ή επαγγελματικές πτυχές των παραληπτών.

«Γνωρίζω τι κάνει η γυναίκα σου», «Έμαθα που συναντάς την ερωμένη σου», «Έχω μάθει πόσα κλέβεις από τον συνέταιρό σου», «Θα έρθω να σε βρω εκεί που χαρτοπαίζετε στην παράνομη λέσχη» κ.τ.λ. είναι μερικές από τις «προειδοποιήσεις» του θρασύτατου επιστολογράφου, που έχει γίνει «φόβος και τρόμος» των κατοίκων του μικρού χωριού.

Έρευνα πραγματοποιούν ήδη η εισαγγελία και η αστυνoμική διεύθυνση Σερρών πόλης και σύμφωνα με πληροφορίες, ο «μαρτυριάρης» πρόκειται για έναν 50χρονο που με αυτόν τον τρόπο, θέλει να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του και τη διάλυση της οικογένειάς του.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...