Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Mαρινάκης: Νικήστε! Και αφιερώστε τη νίκη στον κόσμο


Στο Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ζητώντας μόνο τη νίκη με τον ΠΑΟ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «ντόπαρε» τους παίκτες της ομάδας ενόψει ντέρμπι, τους ζήτησε να πάρουν τη νίκη και να την αφιερώσουν στον κόσμο, αλλά και μετά να κάνουν το 15X15 για να γράψουν ιστορία.

Κατ' επέκταση να κλείσουν στόματα που μιλούν, όπως σημείωσε, αδικαιολόγητα. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά επιβεβαίωσε το ThePlayer που σας έγραφε από την Πέμπτη ότι θα εμψυχώσει τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά δεν θα ανακοινώσει πριμ.

Σχετικά με την επίσκεψη του κύριου Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο Τύπου: «Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Σωκράτη Κομινάκη, το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αφού πρώτα είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους παίκτες ζητώντας τους να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να γράψουν ιστορία, πετυχαίνοντας 15 νίκες στα δεκαπέντε εντός έδρας παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης, τόνισε:

"Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία.

Αύριο δεν έχουμε άγχος. Αγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.

Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.

Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.

Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία.

Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε"».

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...