Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μάλαγα-ΠΑΟ 61-77 (Τελικό)


Μάλαγα-ΠΑΟ 61-77 (Τελικό)
Ο Παναθηναϊκός παίζει έναν… τελικό στην Ισπανία κόντρα στην Μάλαγα για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.
Οι «πράσινοι» θέλουν νίκη για να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου θα είναι στραμμένο και στο Λιέτουβος Ρίτας-Κάχα Λαμποράλ.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο www.sport-fm.gr

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 33-38, 41-53, 61-77

Σχόλιο: Με δύο στα δύο τρίποντα η Μάλαγα έδειξε από την αρχή ότι έχει διάθεση να παίξει πολύ από την περιφέρεια. Η άμυνα του Παναθηναϊκού προσαρμόστηκε στη συνέχεια και έτσι οι «πράσινοι» έμεναν μπροστά στο σκορ στα πρώτα λεπτά. Η είσοδος του Διαμαντίδη αύξησε τις επιλογές του τριφυλλιού στην επίθεση και το +7 έγινε 2΄πριν το τέλος. Το φινάλε της πρώτης περιόδου βρήκε τους πράσινους να προηγούνται 23-18 ενώ η Λιέτουβος την ίδια ώρα βρισκόταν πίσω με 25-12 από την Κάχα Λαμποράλ.

Σχόλιο: Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Μάλαγα συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο στο κατέβασμα και μακρινά σουτ, εκ των οποίων τα περισσότερα όμως ήταν άστοχα. Ο Νίκολας πήρε τις προσπάθειές του και ανέβασε στα 2.5΄ την διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της (+8). Οι Ισπανοί με Φρίλαντ και Σινάνοβιτς επιχείρησαν να φέρουν το ματς πιο κοντά στο καλάθι και μείωσαν σε 27-30. Ένα μακρινό τρίποντο του Νίκολας (12 π.)έδωσε ξανά ανάσα στον Παναθηναϊκό αλλά η Μάλαγα με τον Φιτς βρήκε ξανά τρόπο να μείνει κοντά στο σκορ. Το 33-38 του ημιχρόνου σε συνδυασμό με το 39-40 στο Λιέτουβος-Κάχα, έδινε για την ώρα, την δεύτερη θέση και την πρόκριση στους πράσινους.

Σχόλιο: Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Νίκολας μπήκε ζεστός και με τα σουτ και τις προσπάθειές του «καθάριζε» για τον Παναθηναϊκό. Διαμαντίδης και Φώτσης με πολύ κρίσιμα καλάθια έδωσαν διψήφιο προβάδισμα στους «πράσινους» στα μέσα περίπου της περιόδου. Η άμυνα της ελληνικής ομάδας «έσφιξε» και ανάγκασε τους Ισπανούς να κάνουν λάθη και κακές επιλογές με αποτέλεσμα η διαφορά να μεγαλώνει. Το 41-53 της τρίτης περιόδου έδειχνε ότι οι πράσινοι δύσκολα θα έχαναν αυτή τη νίκη, την ώρα που στο Βίλνιους το ντέρμπι καλά κρατούσε.

Μάλαγα: Ροντρίγκες, Πρίντεζης, Αλμαθάν, Τρίπκοβιτς, Μπλέικνι, Σινάνοβιτς, Ρούμπιο, Φρίλαντ, ΜακΙντάιρ, Φιτς, Μπλάνκο

Παναθηναϊκός: Τέπιτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Μπόγρης, Καϊμακόγλου

Διαιτητές: Πουκλ, Ταουρίνο, Λοτερμόστερ

Γήπεδο: «Μάρτιν Καρπένα»
superspor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...