Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κύπελλο Ελλάδας: Ιστορικό ραντεβού


http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/c51186f7f6186766248f18bbb5eb8d45_L.jpgΟ Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Ατρόμητο στον επαναληπτικό… του 2-1 του Περιστερίου, με τις δύο ομάδες να έχουν το ραντεβού με την ιστορία τους.
 
Μετά το τέλος του αγώνα μία από τις δύο, θα έχει γράψει την ημέρα ως το κορυφαίο κεφάλαιο στην διάρκεια της ζωής του, καθώς θα έχουν προκριθεί για πρώτη φορά στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ


Ολυμπιακός Βόλου: Τώρα είναι η ευκαιρία. Οι Βολιώτες έχουν την δικιά τους στιγμή για να γράψουν το όνομα τους με «χρυσή» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Μπορεί να έχασαν με 2-1 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, όμως αυτό καθόλου δεν μετράει για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, που έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στο αποψινό ματς. Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, είναι ότι ο μόνος παίκτης που δεν μπορεί να υπολογίζει είναι ο τραυματίας Κώστας Καπετάνος (μέσος, 23/3). Αντίθετα κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μάρτιν (επιθετικός, 24/4) και Μόνχε (μεσοεπιθετικός, 21/3).


Ατρόμητος: Περίμενε 88 χρόνια για αυτή την στιγμή, όμως δεν πηγαίνει με την καλύτερη ψυχολογία. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 στο ματς του πρώτου γύρου, όμως πρέπει να σκέφτεται και το πρωτάθλημα, καθώς η ζώνη του υποβιβασμού είναι κοντά. Αυτά από αύριο, αφού σήμερα είναι η «μητέρα των μαχών», έστω και αν το 1-1 στην Κρήτη επί του Εργοτέλη ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Ο τερματοφύλακας Μιχαηλίδης (23/0) και ο αμυντικός Μπαζίνσκι (23/0) είναι τραυματίες και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.


Βetting Tips:

*Στο ματς του πρωταθλήματος που έγινε στο «Πανθεσσαλικό» ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε άνετα 2-0 τον Ατρόμητο.

*Τελευταία αναμέτρηση στο Κύπελλο για τις δύο ομάδες, το 2007-08, όταν ο Ατρόμητος απέκλεισε τους Βολιώτες στα πέναλτι (1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση).


Στο … ψαχνό


Η χρονική στιγμή δείχνει να ευνοεί τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως σ’ ένα τέτοιο ματς τα προγνωστικά είναι κομματάκι δύσκολο. Ας μπούμε στην διαδικασία να προτείνουμε το over 2,5 καθώς περιμένουμε ένα «ανοιχτό» ματς και να πληρωθούμε με 2,36 από την 10Bet.com.
http://www.bettv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...