Έκλεψαν ως και τις καμπάνες από τα ξωκλήσια!


Αστείρευτο το ταλέντο των παρανόμων στην Ηλεία. Μετά τις οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών, μετά από τους κλέφτες νάιλον και υφασμάτων από καλλιέργειες, μετά από τους κλέφτες των... στιφάδων, ήρθαν και οι κλέφτες του καμπαναριού!
Τρεις καμπάνες από δύο εκκλησίες δεν είναι δα και κάτι συνηθισμένο…
Στην Αλφειούσα οι κλέφτες επέβαιναν σε ένα μπλε φορτηγάκι. Για πότε κατέβασαν τις δύο καμπάνες από το καμπαναριό του ξωκλησιού, για πότε τις πήραν, ο Θεός και η ψυχή τους… Η αξία τους είναι 1.000 ευρώ και αν τις βρείτε, η μία έχει και αφιέρωση: "Αφιερωμένη στην Βολάντζα".

Στην Ξυλοκέρα από άλλο ξωκλήσι πήραν καμπάνα με ιστορία, αφού είχε κατασκευαστεί πριν από 150 χρόνια και η αξία της τιμάται στις 4.000 ευρώ.

Επιστροφή στις... κλασικές διαρρήξεις και κλοπές: Στο Αυγείο "μπούκαραν" σε σπίτι και πήραν χρυσαφικά: Και σκουλαρίκια και περιδέραια και βραχιόλια και δαχτυλίδια και... 1.500 ευρώ η αξία τους.

Στη Γαστούνη οι κλέφτες πήγαν στην "πηγή" για κοσμήματα. Προσπάθησαν να μπουν σε κοσμηματοπωλείο, σήκωσαν το ρολό ασφαλείας, αλλά η περιπολία των αστυνομικών τους έκανε να τρέξουν τόσο όσο χρειαζόταν για να μην πιαστούν…
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ