Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σύλληψη διακινητών και λαθρομεταναστών


Στη σύλληψη δύο διακινητών και επτά λαθρομεταναστών...
προχώρησαν αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης Λαθρομετανάστευσης σε συνεργασία με αξιωματούχους της Frontex.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης αναφέρει πως οι άντρες του σώματος εντόπισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ομάδα λαθρομεταναστών, οι οποίοι κινούνταν κοντά στον οικισμό Πέπλο Φερών, κάτω από την καθοδήγηση ενός ατόμου.

Λίγες ώρες μετά κατέφθασε στο ίδιο σημείο ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που παρέλαβε τους λαθρομετανάστες και κινήθηκε με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη. Οι αστυνομικοί έδωσαν σήμα στάσης στον οδηγό του, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς τους Κήπους.

Κοντά στο Τελωνείο Κήπων, το όχημα σταμάτησε και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο έπειτα από ολιγόλεπτη καταδίωξη οι άντρες της αστυνομίας κατάφεραν να τον συλλάβουν. Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν οι επτά λαθρομετανάστες, ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη και του δεύτερου διακινητή, ο οποίος κινούταν πεζός προς τον ποταμό Εβρο, με σκοπό να διαφύγει στην Τουρκία.

Στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και δώδεκα διαβατήρια Κίνας. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι το όχημα ήταν κλεμμένο, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...