Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Απολογία Θάνου για το τροχαίο - μαϊμού


http://www.newsbeast.gr/files/temp/31ACA925947B25408593F793A23C0114.jpgΤην πιο δύσκολη κούρσα αναμένεται να τρέξει αύριο το πρωί εκτός απροόπτου η Κατερίνα Θάνου.
Αντίπαλός της αυτή τη φορά δεν θα είναι το χρονόμετρο, αλλά οι ίδιοι οι δικαστές τους οποίους καλείται να πείσει ότι το τροχαίο ατύχημα που είχε λίγες ώρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας , τον Αύγουστο του 2004, μαζί με τον Κώστα Κεντέρη ήταν πραγματικό και όχι σκηνοθετημένο για να αποφύγουν τον έλεγχο ντόπινγκ.



Είναι η πρώτη φορά μετά από έξι και πλέον χρόνια που η κατηγορούμενη αθλήτρια καλείται δημόσια να εξιστορήσει όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, να δώσει τη δική της εκδοχή και να υπερασπιστεί την αθωότητά της, καθώς από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι το τροχαίο ήταν «μαϊμού», όπως εμφανίζεται στο κατηγορητήριο.



Μετά την απολογία της η Κατερίνα Θάνου θα απαντήσει στις ερωτήσεις του εισαγγελέα και των δικαστών σε σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται.



Σε ό,τι αφορά τον Κ. Κεντέρη, κατά δήλωση του δικηγόρου του Μιχ. Δημητρακόπουλου, βρίσκεται στις ΗΠΑ για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και όπως όλα δείχνουν δεν θα καθίσει στο εδώλιο.



Ετσι, μοιραία οι προβολείς στρέφονται στην Κατερίνα Θάνου και τον προπονητή Χρήστο Τζέκο. Τον κατάλογο των κατηγορουμένων που μοιράζονται το εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών συμπληρώνουν οι γιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου νοσηλεύτηκαν οι αθλητές μετά το κατά δήλωσή τους τροχαίο ατύχημα.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...