Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Για τη στέψη και την "εκδίκηση" στην Τούμπα ο Ολυμπιακός



Οι ερυθρόλευκοι έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους 4 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην "αφιλόξενη" Τούμπα και θέλουν τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο. Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα του NewsIt στο ντέρμπι.

Αφιέρωμα NewsIt: ΠΑΟΚ vs Ολυμπιακός - 30+1 χρόνια "ραντεβού" στην Τούμπα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μήνυμα-νίκης και περιμένει από τους παίκτες του να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος. Ο Ισπανός δεν θα έχει τους τιμωρημένους Ριέρα, Μιραλάς, Τοροσίδη αλλά και τον τραυματία Ραούλ Μπράβο.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι: Πάρντο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Μοντέστο, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Από την άλλη ο Μάκης Χάβος είχε όλους του παίκτες στη διάθεση του και έδειξε με τις επιλογές του ότι δεν σκέφτεται τον ημιτελικό με την ΑΕΚ αλλά το μεγάλο σημερινό ντέρμπι, που για τον ΠΑΟΚ έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετό, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια.

Το ματς στην κατάμεστη Τούμπα θα ξεκινήσει στις 19.30 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το

NewsIt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...