Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κούγιας: Από τις πιο βρώμικες ομάδες ο Αστέρας Τρίπολης


Νέες σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης,
τους Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο, σχολιάζοντας τα όσα είχε αποκαλύψει ο παλαίμαχος διαιτητής Σωρήτης Βοργιάς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή μάλιστα, χαρακτήρισε ως «μία από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου» τον αρκαδικό σύλλογο.

Ο κ.Κούγιας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Κόρινθο αντί του προπονητή, Ηλία Φυντάνη, και αφού σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, πρόσθεσε:
"Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στη Σούπερ Λίγκα, χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων. Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος -που δεν ξέρω τί δουλειά κάνει- ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε".

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής σχολίασε τις τραπεζικές καταθέσεις του Δ.Μποροβήλου, ενώ προανήγγειλε υποβιβασμό του Αστέρα: "Η ομάδα αυτή, που είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει.

Του χρόνου θα παίζουμε μαζί στη Β' Εθνική και μετά θα αγωνίζεται εκεί που ανήκει. Απ' ό,τι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποιό τρόπο βγάζει τα λεφτά που βγάζει, έχει 13 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις.

Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας. Αυτά τελειώνουν όμως, αφού θα περάσουν όλοι την πόρτα του εισαγγελέα και μετά του τακτικού ανακριτή".
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...