Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μήνυμα αγάπης από τις Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμους του 2ου ΕΠΑΛ


Επίσκεψη στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού, στην Κυλλήνη, πραγματοποίησαν οι μαθήτριες του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας. Οι μαθήτριες, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο...


... που επιτελείται από το Σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού», θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης μέσα από την εθελοντική προσφορά.

Πραγματοποίησαν λοιπόν λαχειοφόρο προκειμένου να συγκεντρώσουν ένα συμβολικό ποσό για αγορές προϊόντων πρώτης ανάγκης και επισκέφθηκαν το σπίτι του Χαμόγελου χθες, ώστε να προσφέρουν την συμβολή τους.

Με αυτό τον τρόπο κατέθεσαν το δικό τους λιθαράκι στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει τόσο ο Σύλλογος, όσο και ο κάθε εργαζόμενος αλλά και εθελοντής, σε κάθε σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού.

"Το αξιέπαινο έργο που επιτελούν, μας κάνει  να στεκόμαστε δίπλα τους όλο και  περισσότερο και να τους στηρίζουμε" ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια των Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, το super market Αφοί Βερόπουλοι ΑΕΒΕ (Ρήγα Φεραίου 11) και ο υπεύθυνος του Νικόλαος Βάνης, καθώς και οι εταιρείες Pepsi και Coca-Cola.

Οι μαθήτριες του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αμαλιάδας και οι υπεύθυνες καθηγήτριες Αντωνία Αντωνοπούλου και Δήμητρα Συριοπούλου, ευχήθηκαν στο Σύλλογο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, με την ελπίδα το φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. 
ILIATORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...