Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

2ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»


Πύργος,  15 Απριλίου 2011


«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση παιδιών και οικογενειών  Τη Μ. Τετάρτη 20/4 και την Μ. Πέμπτη 21/4, και ώρα 16.00΄, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου με στόχο την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά,  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ηλεία, θα διοργανωθεί το 2ο  ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, Α. Ο. Πανηλειακός, Αστέρας Αμαλιάδας, Π.Α.Ο Βάρδας,  Ηλειακός Λεχαινών, Π.Φ.Ο.  Πανόπουλο, Α.Σ. Κένταυρος Μαγούλας, Αχιλλεύς   Νεοχωρίου  και η Αχαϊκή Α.Ε. από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας, θα ξεδιπλώσουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αποδεικνύοντας εμπράκτως την κοινωνική τους ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιμένει όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους στο 2ο  διήμερο Πανηλειακό  τουρνουά ποδοσφαίρου, με στόχο πολλά παιδικά χαμόγελα! Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26210 33311 και 26210 81040 (τιμή εισιτηρίου, 2 ευρώ, για όλους τους αγώνες και για τις δύο μέρες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...