Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

FBI: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη UFO!



Δόθηκαν στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα και πορίσματα... του FBI, τα οποία είχαν αποσιωποιηθεί για πάνω από 60 χρόνια και στα οποία γίνεται η απίστευτη παραδοχή ότι όντως είχαν βρεθεί υπολλείματα εξωγήινων στην περίφημη υπόθεση της...
 πόλης Roswell το 1950.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει πράκτορας του FBI, στην Αμερικανική πόλη Roswell , τρία στρογγυλά διαστημόπλοια συνετρίβησαν και μέσα σ αυτά βρέθηκαν πτώματα εξωγήινων, οι οποίοι είχαν ύψος ένα μέτρο ο καθένας.

Ο ειδικός πράκτορας του FBI, Guy Hottel, σε αναφορά του το 1950 κάνει λόγο για ιπτάμενους δίσκους στρογγυλούς ως προς το σχήμα με ανυψωμένο κέντρο και διάμετρο περίπου 16 μέτρων. Κάθε ένας από αυτούς περιείχαν τρία σώματα σε ανθρωποειδές σχήμα, αλλά ύψους μόλις ενός μέτρου.
«Οι εξωγήινοι φόραγαν μεταλλικά ρούχα από πολύ καλό ύφασμα» τονίζει ο Guy Hottel. To ραντάρ του Roswell προκάλεσε τεχνητά προβλήματα στα UFO, αναγκάζοντάς τα να προσγειωθούν. Το FBI δημοσίευσε το συγκεκριμένο έγγραφο μαζί με χιλιάδες ακόμη φακέλους διαθέσιμους σε online αρχεία, με την ονομασία «The Vault».

Η πόλη Roswell έγινε γνωστή μετά τις αναφορές ότι ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη στην έρημο κοντά σε στρατιωτική βάση στις 2 Ιουλίου 1947.

Ο βρεττανός ειδικός στα Ufo Nick Pope,ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με το βρετανικό Υπουργείο Αμύνης, δήλώσε στην εφημερίδα Sun: "Πρόκειται για αληθινά x-files. Αυτό το έγγραφο είναι μπαρούτι και αποδεικνύει ότι τα Ufo είναι αληθινά".
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...