Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ξημέρωσε μαύρο Σάββατο…- Θρήνος στην Αμαλιάδα (βίντεο)


Ξημέρωσε μαύρο Σάββατο…- Θρήνος στην Αμαλιάδα (βίντεο)
Ότι απέμεινε απο το αυτοκίνητο που προσέκρουσε με σφοδρότητα στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Κάτω οι προσπάθειες διάσωσης (δεξιά φωτό από το τροχαίο στην Αλφειού)

Νεότερη ενημέρωση (10:29): Θρηνεί η Αμαλιάδα. Δύο νέα παιδιά, ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η 19χρονη συνοδηγός είναι νεκροί... Τραυματισμένοι ακόμη δύο νέοι, ένας άνδρας 21 ετών και μια κοπέλα 18.
Διαβάστε τι συνέβη στην αρχική ενημέρωση από το iliatora.gr στις 07:47 :

Μια νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας (που κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας...) και ακόμα δύο άτομα τραυματισμένα, είναι ο πρώτος απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη λίγο μετά τις έξι το πρωί στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λατιφίου Αμαλιάδας. Τα τέσσερα άτομα επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του δεξιά και προσέκρουσε διαδοχικά στο κρασπεδόρυθρο και σε τσιμεντένιο στύλο ηλεκτροφωτισμού. Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε για την ώρα τα ονόματα και την ηλικία του θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση στον Πύργο, όμως η βροχή που έπεφτε έκανε τον δρόμο ιδιαίτερα ολισθηρό. Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του ακριβώς στη μεγάλη στροφή της διασταύρωσης προς Καρδαμά. Σχεδόν μετά από μια ώρα αγωνιωδών προσπαθειών υπό συνεχή βροχή, οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και Πύργου κατάφεραν να απεγκλωβίσουν διαδοχικά, τα τέσσερα άτομα τα οποία είχαν γίνει ένα «κουβάρι» μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την τσιμεντένια κολώνα.

Ασθενοφόρα από τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Βάρδα έφτασαν στο σημείο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούσαν να παράσχουν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες βοήθεια στους εγκλωβισμένους.

Αξίζει να σημειωθεί η συμβολή των εθελοντών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος Ηλείας, που με έξι άτομα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και συνέδραμαν στις προσπάθειες πυροσβεστών και διασωστών ΕΚΑΒ.

Λίγο νωρίτερα στον Πύργο στην οδό Αλφειού σε ένα άλλο τροχαίο ατύχημα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους.

iliatora.gr

Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού στο Λατίφι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...