Μια ανάσα απο τον Ολυμπιακό ο Αμπντούν

Μια ανάσα απο τον Ολυμπιακό ο Αμπντού


Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζαμέλ Αμπντούν σύμφωνα με όσα...
αποκαλύπτει η «lebuteur»,  η οποία τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θα παίξει την Κυριακή το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Καβάλας.

Η ιστοσελίδα της Αλγερίας αναφέρει αρχικά ότι ο Ζαουάντ Ζαιρί αναμένεται να αφήσει το Λιμάνι, αφού δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του απο τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό το γεγονός που θα μπορούσε να επιταχύνει την άφιξη του Αμπντούν στον Πειραιά ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον αντί – Ζαιρί.

Κοντά στον Ολυμπιακό

Απο εκεί και πέρα το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνεχίζει και αναφέρει ότι ο μέσος της Καβάλας έχει ήδη επαφές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχει και συμφωνία.

«Ο Αμπντούν θα μπορούσε να παίξει το τελευταίο παιχνίδι του με την φανελα της Καβάλας την Κυριακή. Ο παίκτης που έφτασε στην Ελλάδα απο την Ναντ, έχει γίνει στόχος ομάδων απο την Ελλάδα και την Τουρκία», καταλήγει το δημοσίευμα απο την Αλγερία...

theplayer.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ