Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (22:00, ΝΕΤ)


ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (22:00, ΝΕΤ)Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος (22:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ΝΕΤ)
. Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, υποδέχονται τους «πράσινους» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της τελικής φάσης των play-offs. Κανονικά οι Τεόντοσιτς, Σπανούλης και Λούκας για τους γηπεδούχους, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Στράτο Περπέρογλου ο Ομπράντοβιτς.

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στο ΣΕΦ και σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν εκεί.

20:55-Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Σάτο, Καλάθης, Βουγιούκας και Μπόγρης εμφανίζονται στο παρκέ για κάποια σουτ και αποδοκιμάζονται έντονα από τους περίπου 3.000 οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο γήπεδο.

20:40-Το πέταλο των οργανωμένων είναι σχεδόν κατάμεστο. Αντίθετα, στις υπόλοιπες θύρες του ΣΕΦ υπάρχουν πολλές κενές θέσεις ακόμη.

20:31-Χωρίς προβλήματα η άφιξη του Παναθηναϊκού στο φαληρικό στάδιο. Στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους και ο Στράτος Περπέρογλου, που πάντως δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

20:30-Ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που εμφανίζεται στο παρκέ για ζέσταμα είναι ο Τζαμόν Γκόρντον. Οι φίλοι του Ολυμπιακού τον υποδέχονται με θερμό χειροκρότημα. Μίλος Τεόντοσιτς και Μάρκο Κέσελ ακολουθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

20:18-Η αποστολή του Ολυμπιακού φτάνει στο ΣΕΦ.

20:10-Τα φώτα άναψαν στο ΣΕΦ και είναι ευδιάκριτο το δίχτυ ασφαλείας που έχει τοποθετηθεί περιμετρικά μπροστά από τα δύο πέταλα φτάνοντας μέχρι πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Επίσης η πτυσσόμενη κερκίδα πίσω από τους δύο πάγκους έχει αφαιρεθεί.

20:00-Οι πρώτοι οπαδοί του Ολυμπιακού έχόυν ήδη αρχίσει να συρρέουν στο ΣΕΦ που αναμένεται κατάμεστο. Πολλά πανό από συνδέσμους οργανωμένων έχουν ήδη κρεμαστεί.

19:55-Σβηστά τα φώτα στο ΣΕΦ. Οι τσιρλίντερς του Ολυμπιακού κάνουν τις τελευταίες τους πρόβες. Τα πειράγματα από τις κερκίδες δεν λείπουν.

19:45-Κάτι περισσότερο από δύο ώρες πριν το τζάμπολ, λιγοστός κόσμος κινείται έξω από το ΣΕΦ. Βέβαια δεν βοηθά και ο καιρός...


Τα δεκάλεπτα:

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς):

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς):

Γήπεδο: ΣΕΦ

Διαιτητές: Σχινάς, Αναστόπουλος, Σώμος

Κομισάριοι: Σγουρος, Ντίνος


* Ο δεύτερος αγώνας της σειράς των τελικών θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (22:00).

NovaSport FM 94.6 | sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...