Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Με φίδια απείλησε συντοπίτη του

Με φίδια απείλησε συντοπίτη του 29χρόνος αγρότης στην Αλόννησο, μετά από διαμάχη που φαίνεται ότι ξέσπασε μεταξύ τους για κτηματικές, διαφορές.


    Ο 29χρόνος πέταξε μέσα στην αυλή της οικίας ενός 56χρόνου στο νησί δύο φίδια, ενώ ένα τρίτο τοποθέτησε μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα την τρομοκράτηση και τον κίνδυνο υγείας του παθόντα.
    Ο 56χρόνος στη θέα των δύο φιδιών στην αυλή του και του ενός ακόμη που σέρνονταν μέσα στο αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αλοννήσου, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του 29χρόνου.
   Ο 29χρόνος αγρότης συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Σ. Αλοννήσου για διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση και απειλή και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου. Για να απομακρυνθούν τα φίδια από την οικία και το αυτοκίνητο του 56χρόνου, οργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...