Και οι κλέφτες ξανάρχονται...


Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν. Ο λόγος για κλέφτες και διαρρήκτες, που τις τελευταίες ημέρες αναθάρρησαν και ξανάρχισαν τις «εξορμήσεις» τους στην Ηλεία. Δύο καταστήματα διέρρηξαν στις Καρούτες. Από το πρώτο πήραν...
... 150 ευρώ και έγγραφα από συρτάρι. Από το δεύτερο, που πουλούσε γεωργικά φάρμακα, από την ταμειακή μηχανή πήραν 100 ευρώ και διάφορα έγγραφα.
Στο Καράτουλα μπήκαν σε σπίτι και πήραν επώνυμα ρούχα, ένα διαφημιστικό ρολόι και... δύο μισόκιλα κιμά από τον καταψύκτη. Όλη η ζημιά έφτασε τα 500 ευρώ.

Από εργοτάξιο στο Καπελέτο οι κλέφτες πήραν τρία ηλεκτρικά τρυπάνια, δύο βαρέλια με λάδι λίπανσης μηχανής, 500 λίτρα πετρέλαιο από δεξαμενή. Η ζημιά ήταν αρκετά μεγάλη και έφτασε τις 3.500 ευρώ.

Στη Γαστούνη οι διαρρήκτες «μπούκαραν» σε καφενείο από το φεγγίτη. Έσπασαν την ψευδοροφή και έφτασαν στην ταμειακή μηχανή για να κλέψουν από εκεί και από ένα διπλανό κουτί συνολικά το ποσό των 500 ευρώ.

Μελίσσια έκλεψαν άγνωστοι από την περιοχή του Μαρκόπουλου Τραγανού. Έξι κυψέλες από τις οποίες οι πέντε ήταν διώροφες και η μία τριώροφη, πλήρεις μελισσών, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Ένας τσαντάκιας περίπου 25 με 30 ετών «χτύπησε» στον Πύργο. Ο δράστης βγήκε από τη θέση του συνοδηγού αυτοκινήτου, άρπαξε την τσάντα μιας 60χρονης και έφυγε μπαίνοντας πάλι σε αυτό. Η τσάντα περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, δύο βιβλιάρια και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Τέλος, σε τροχαίο ατύχημα στο Λευκοχώρι, 84χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ