Μεγαλώσανε τα χόρτα στου "παράδεισου" την πόρτα!


Στην Ηλεία δεν είναι η πρώτη φορά που δενδρύλλια χασίς φυτρώνουν «από μόνα τους». Αρκούν λίγοι σπόροι κανναβούρι και λίγο νεράκι του... Θεούλη. Όμως το να φυτρώσουν χασισόδεντρα δίπλα σε εκκλησία, ε, αυτό πάει πολύ!
Στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στον Πύργο, οι κάτοικοι κάτι περίεργο πήραν χαμπάρι: Από το δρόμο διέκριναν μια ντουζίνα «δέντρα» στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Πράγματι, ανάμεσα σε ξερά κλαδιά και σε αγριόχορτα, δώδεκα δενδρύλλια χασίς, ύψους από είκοσι έως ογδόντα εκατοστά, είχαν κάνει την εμφάνισή τους.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης ανέλαβαν να ξεριζώσουν και να κατασχέσουν τα φυτά, αφού πρώτα διαπίστωσαν πως κανένα ανθρώπινο χέρι δεν τα είχε φυτέψει εκεί.

σ.σ. Πληροφορίες που αναφέρουν πως ο αρμόδιος Άγιος για την Ηλεία αναζητείται από Μιχαήλ και Γαβριήλ για να δώσει εξηγήσεις, ελέγχονται ως ανακριβείς. Δείτε και το σχετικό βίντεο από το σημείο (ας διασκεδάσουμε και μια φορά με μια είδηση) :


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ