Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΕΚΡΥΒΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ



Μέσα στην πάνα του 2χρονου παιδιού της αποφάσισε να κρύψει ποσότητα ηρωίνης μια τοξικομανής μάνα στο Μεσολόγγι! Η ίδια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Πλημμελειοδικείο.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν την αγνώστου ταυτότητας γυναίκα αμέσως μετά την έξοδο της από το σπίτι του προμηθευτή της. 

Η πρώτη κίνηση των αστυνομικών ήταν να ψάξουν τη γυναίκα εξονυχιστικά. Όταν όμως ο σωματικός έλεγχος στην ίδια απέβη άκαρπος τότε στράφηκαν προς... το παιδάκι της.

Η αποκάλυψη ήταν σοκαριστική: η… “στοργική” μητέρα είχε κρύψει μέσα στην πάνα ποσότητα ηρωίνης και χασίς και μερικά ναρκωτικά χάπια! Tο παιδάκι έκλαιγε με λυγμούς, όμως οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να το αποφύγουν.

Στη συνέχεια η ίδια συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, μαζί με τον 55χρονο πρόσφατα αποφυλακισμένο προμηθευτή της, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τρία κιλά χασίς, μικροποσότητες ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και άλλα σύνεργα.
cdr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...