Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Προσπάθησε να πνίξει ηλικιωμένη για λίγα ευρώ


Ληστής την χτύπησε άγρια στο πρόσωπο

Τον τρόμο έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή των Προσφυγικών στην Πάτρα όταν εισέβαλε στο σπίτι της ένας ληστής. Ο δράστης μάλιστα δεν δίστασε να χτυπήσει στο πρόσωπο μέχρι να της αποσπάσει τα χρήματά της.

Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης σπάζοντας το παράθυρο. Μπήκε στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν η άτυχη γυναίκα και με ένα μαξιλάρι προσπάθησε να την πνίξει. Η γυναίκα με τις ελάχιστες δυνάμεις που είχε και παρά την ταραχή της κατάφερε να απομακρύνει το μαξιλάρι από το πρόσωπό της, ωστόσο δέχθηκε τα άγρια χτυπήματα του δράστη στο πρόσωπο και το σώμα της.

Ο ληστής κατάφερε τελικά να βρει και να αρπάξει περίπου 300 ευρώ που βρήκε μέσα στο σπίτι, χρήματα τα οποία η γυναίκα προόριζε για την αγορά φαρμάκων.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...