Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών


Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της εγκληματικής ομάδας καθώς και την εξιχνίαση διαρρήξεων-κλοπών, συνεχίζεται. Σπείρα Γεωργιανών που προέβαινε σε διαρρήξεις σπιτιών εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.


Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της εγκληματικής ομάδας καθώς και την εξιχνίαση διαρρήξεων-κλοπών, συνεχίζεται.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν εννέα αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας από 25 έως 43 ετών, κατηγορούμενοι για "Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης", "Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση" και παράβαση του Ν. "περί Όπλων", ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ομοεθνείς συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι παραπάνω διέθεταν μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων για τις μετακινήσεις τους, άλλαζαν συχνά σπίτια διαμονής, έκαναν τακτικά πρακτική εκπαίδευση με μηχανισμούς κλειδαριών ασφαλείας για την απόκτηση εμπειρίας στην διάρρηξη τους, διέθεταν ειδικά διαρρηκτικά εργαλεία και λάμβαναν μεγάλα μέτρα προφύλαξης κατά τις μετακινήσεις τους.

Στις έρευνες που διενεργήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά, καθώς και πέντε ΙΧΕ αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μετακίνησης και μεταφοράς κλοπιμαίων.

Τα κλοπιμαία θα παραμείνουν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για να επιδειχθούν και να αποδοθούν στους παθόντες μετά την ταυτοποίηση, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...