Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

NeverminD-Zita ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...)

NeverminD....
 Οι NeverminD αποτελούνται από τέσσερα μέλη: τον Μάνο Σταυρίδη (φωνητικά), τον Άρη Φραγκούλη (κιθάρα, φωνητικά), τον Θοδωρή Μακρή (Drums) και τον Γιώργο Φουρτούνη (μπάσο). Δημιουργήθηκαν το 2008 αλλά μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές ως προς τη δομή και το δυναμικό του συγκροτήματος, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ελκύσουν περισσότερο κόσμο χωρίς όμως να χάνεται η ποιότητα.

Το όνομα του συγκροτήματος αν και βρέθηκε τυχαία, θεωρούμε πως αντικατοπτρίζει το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ζωή και κάθε δυσκολία που βρίσκεται μπροστά μας. 

Οι “NeverminD” συμμετείχαν στο x-factor 3 όπου κατάφεραν να φτάσουν στους 20 καλύτερους της κατηγορίας τους. Ασχολούνται κυρίως με την ελληνική ροκ μουσική και έχουν κάνει πολλά cover γνωστών επιτυχιών.

Έχουν γράψει και μελοποιήσει δικά τους κομμάτια με στίχους βγαλμένους από προσωπικά τους βιώματα, ενώ στο ενεργητικό τους βρίσκονται πολλά lives. Έχουν κάνει αρκετές καλές συνεργασίες μερικές από τις οποίες είναι με τον Γιώργο Παπαθανασίου, τους Κορώνα Γράμματα, τους Pale Faces και τις ΤΙΚ ΤΟΚ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο.

Επιπλέον έχουν κάνει μια φωτογράφηση στο περιοδικό POLI του Αγρινίου στο οποίο συμμετείχαν και οι Domenica.Μεγάλη στιγμή μέχρι τώρα για τη μπάντα είναι η συμμετοχή της στο Amita Motion Its my live στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Επηρεασμένοι κυρίως από Red Hot Chilli Peppers, Stone Sour, Κόκκινα Χαλιά, Onirama, Μύρωνα Στρατή και Μέλισσες προσπαθούν κάθε μέρα να κάνουν την μουσική τους καλύτερη και πιο προσιτή στο κοινό. Στόχος τους είναι να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάζει και όλοι να περνάνε καλά με τα τραγούδια τους και την μουσική τους.  ΤΙ ΛΕΤΕ ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ   
ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ...?
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...