Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Στη Βουλή η μάχη για ψήφο εμπιστοσύνης


Με την ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ξεκινά σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι η τριήμερη κοινοβουλευτική συζήτηση για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση. Με την ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ξεκινά σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι η τριήμερη κοινοβουλευτική συζήτηση για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση.

Με την ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ξεκινά σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι η τριήμερη κοινοβουλευτική συζήτηση για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση. 
 
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης με τη διεξαγωγή φανερής ονομαστικής ψηφοφορίας.

Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει συνάντηση, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, την Τρίτη το πρωί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την υποστήριξή της στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου εξέφρασε την Παρασκυεή η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

"Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει τη στήριξή μας" είχε δηλώσει η κυρία Μέρκελ, στην κοινή συνέντευξη με τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, μετά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...