Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ένστολος, ζιγκολό και εκβιαστής με τις ευλογίες της γυναίκας του!


Πληθαίνουν οι καταγγελίες γυναικών που έχουν πέσει θύματα του γοητευτικού αρρενωπού 45αρη στην περιοχή της Πάτρας..

Σύμφωνα με το dete.gr πρόκειται για έναν ένστολο, ψηλό και όμορφο άντρα που δεν περνά καθόλου απαρατήρητος, χάρη και στα ιδιαίτερα επικοινωνιακά χαρίσματα.

Όπως λένε οι γυναίκες στις καταγγελίες τους στην αρχή εμφανίζεται σαν "άγγελος" αλλά μετά από λίγο κι ενώ εκείνες δεν μπορούν να ξεφύγουν αρχίζει να τους αποσπά χρηματικά ποσά με εκβιαστικό τρόπο.

Τα θύματά του είναι γυναίκες με οικονομική επιφάνεια, κυρίως παντρεμένες.

Τον πρώτο μήνα όλα κυλούν ομαλά και οι γυναίκες ζουν ένα πραγματικό "όνειρο".  Στη συνέχεια όμως εκείνος αρχίζει να επικαλείται διάφορα προβλήματα και να ζητά -έμμεσα ή άμεσα- χρήματα.

Αφού πάρει τα πρώτα χρήματα συνεχίζει να ζητά κι άλλα, πάντοτε με την απειλή ότι η πληροφορία για την ύπαρξη της παράνομης σχέσης που είχαν οι γυναίκες μαζί του θα φτάσει κατευθείαν στα αυτιά των απατημένων συζύγων.

Φυσικά έχει φροντίσει να εξασφαλίσει και "ντοκουμέντα" όπως φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές με τις γυναίκες θύματα.

Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν ότι στο κόλπο είναι και η γυναίκα του, στην οποία απευθύνθηκε μία από τις ερωμένες του θέλοντας να τον εκβιάσει για να σταματήσει να την απειλεί.

Όπως διαπίστωσε το θύμα, η σύζυγός του εκβιαστή έδειξε όχι μόνο να μην εκνευρίζεται με τον άνδρα της, αλλά να τον στηρίζει σε απόλυτο βαθμό. Μάλιστα φαίνεται να της είπε χαρακτηριστικά: "ότι σου έκανε ο άνδρας μου, καλά στο έκανε, αφού τα θελες...!"
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...