Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στο... καναβάτσο και η Βραζιλία - Έχασε 4 πέναλτι και αποκλείστηκε


Μετά την Αργεντινή, θύμα έκπληξης έπεσε και η Βραζιλία που παρά το ότι έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στο Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Παραγουάη δεν βρήκε τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ούτε στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Σελεσάο δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά πότε η αστοχία, πότε τα δοκάρια και πότε ο εκπληκτικός Βιγιάρ τη σταμάτησαν.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με την Παραγουάη να μην έχει ουσιαστικά ευκαιρία αφού το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μη δεχθεί τέρμα και τελικά στα πέναλτι.

Οι Βραζιλιάνοι έχασαν και τα 4 που εκτέλεσαν. Εστιγκαρίμπια και Ροβέρος ευστόχησαν και η Παραγουάη πήρε το εισιτήριο για τους "4" του ανατρεπτικού φετινού Κόπα Αμέρικα.

Βραζιλία (Μάνο Μενέσες): Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Τίαγκο Σίλβα, Σάντος, Λούκας, Ραμίρες, Γκάνσο (99' Λούκας), Ρομπίνιο, Πάτο (110' Ελάνο), Νεϊμάρ (80' Φρεντ)

Παραγουάη (Νταβίντ Λουίς): Βιγιάρ, Βερόν, Ντα Σίλβα, Αλκαράζ, Τόρες (70' Μαρέκος), Βέρα (63' Μπαρέτο), Κάσερες, Ριβέρος, Εστιγκαρίμπια, Βαλντέζ, Μπάριος (83' Πέρεζ)
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...