Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του


Αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους τουΧτύπησε άντρα με πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο

Αστυνομικός που υπηρετεί στη διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από συναδέλφους του της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Κατερίνης, με κατηγορίες σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ο αστυνομικός ενεπλάκη χθες το βράδυ σε φραστικό επεισόδιο στην Καλλιθέα Κατερίνης, με 34χρονο ημεδαπό, ενώ στη διάρκεια συμπλοκής μαζί του, τον χτύπησε με μη υπηρεσιακή πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο σε διάφορα μέρη του σώματός του και στη συνέχεια πυροβόλησε για εκφοβισμό μία φορά στο έδαφος με το υπηρεσιακό του πιστόλι. Στο χώρο του συμβάντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας και η πτυσσόμενη ράβδος.

Ο 34χρονος ιδιώτης, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κατερίνης, συνελήφθη ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο αστυνομικός για εξύβριση - απειλή και απλή σωματική βλάβη, ωστόσο, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο αστυνομικός, ο οποίος βρίσκεται σε κανονική άδεια, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και, παράλληλα, σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...