Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ηλείας

Δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ηλείας
Οι ομάδες που υποχρεούνται ή επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή του για το Κύπελλο Ηλείας θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν ειδικό έντυπο στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011.
Μαζί θα καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής σε μετρητά, που αντιστοιχεί:
Για τα σωματεία της Δ’ Εθνικής 150 ευρώ, Α1 Κατηγορίας 80 ευρώ, Α2 Κατηγορίας 80 ευρώ, Β’ Κατηγορίας 60 ευρώ και Γ’ Κατηγορίας 50 ευρώ.
Στους αγώνες Κυπέλλου μετέχουν υποχρεωτικά τα σωματεία Δ΄ Εθνικής, καθώς και τα σωματεία της Α1 και Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας και προαιρετικά τα σωματεία Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.
Στις δυο πρώτες φάσεις των αγώνων δεν θα μετάσχουν τα σωματεία Γ΄ Κατηγορίας, και θα μετάσχουν στην επόμενη φάση (τρίτη φάση). Σε περίπτωση που κληρωθούν ζευγάρια και υπάρχει διαφορά δύο ή περισσότερων κατηγοριών, τότε ο αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα του σωματείου της μικρότερης κατηγορίας, ανεξαρτήτως κλήρωσης μέχρι την ημιτελική φάση.
Η κλήρωση της πρώτης και της δεύτερη φάσης θα γίνει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ηλείας τη Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 και ώρα 7:30 μ.μ, ενώ η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Σεπτέμβρη 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...