Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Στην Αθήνα ο Μακούν!



Εντυπωσιακό φινάλε ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Ζαν Μακούν. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει το θέμα του Καμερουνέζου μέσου της Άστον Βίλα να ατονήσει και, μάλιστα, διέρρεαν τότε ότι ο χρόνος μπορεί να κυλίσει υπέρ του Θρύλου.
Αυτό συμβαίνει τελικά, αφού οι «χωριάτες» επανήλθαν μόνοι τους όταν διαπίστωσαν ότι δεν τσιμπάει ο Ολυμπιακός, κάνοντας αποδεκτή την πρόταση που τους είχαν κάνει οι Πειραιώτες.
Από την ώρα που προέκυψε και πάλι το θέμα από χθες το απόγευμα στην ΠΑΕ έλεγαν «ουδέν σχόλιο», δηλαδή δεν διέψευδαν, όπως σε άλλες περιπτώσεις.
Ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ» της Κυριακής, όλες οι πληροφορίες για τον Μακούν λένε ότι θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, καθώς θέλουν τους Άγγλους και τον ίδιο τον Αφρικανό διεθνή να έχουν πει το «ναι» προφορικά και να απομένει και η γραπτή επιβεβαίωση της συμφωνίας, οι υπογραφές.
Εν τω μεταξύ, όπως μπορείτε να διαβάσετε στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής, σήμερα ή αύριο ο Μακούν αναμένεται στην Αθήνα, ωστόσο μάνατζερ από το γραφείο που τον εκπροσωπεί, αν και δεν έκρυψε ότι ο παίκτης έρχεται άμεσα στη χώρα μας, αρνήθηκε να παραδεχθεί τη συμφωνία, όμως από τη στιγμή που έρχεται ο παίκτης θα πρέπει να έρθουν τα πάνω – κάτω για να μην γίνει δουλειά. Όλα δείχνουν ότι ο Καμερουνέζος έρχεται για έναν χρόνο και με νορμάλ οψιόν.


*gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...