«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ»


Ικανοποιημένος εν μέρει ο Σάκης Τσιώλης από το 0-0 της αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ

Ικανοποιημένος εν μέρει από την εμφάνιση του Άρη απέναντι στον ΠΑΣ (0-0), κρατώντας το θετικό πρώτο ημίχρονο και την ευκολία στην δημιουργία φάσεων (και όχι τις κακές τελικές προσπάθειες), ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, μετά από όσα περνάμε το τελευταίο καιρό. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό ήταν ότι δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες στην εστία μας. Ο αντίπαλος ήταν παθιασμένος και έπαιξε δυνατά.

Είχαμε προβλήματα στην κυκλοφορία, αλλά το σημαντικό είναι ότι κάναμε φάσεις και το τελείωμα θα πρέπει να μας απασχολήσει στη συνέχεια», δήλωσε ο τεχνικός των κίτρινων αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

Στην συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές και καλές ευκαιρίες. Οι δύο στη φάση με τα δύο δοκάρια, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και στην συνέχεια να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε.

Αν και είχαμε την υπεροχή δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε από τα άκρα και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μια καθαρή πάσα που θα μας βοηθούσε να πετύχουμε ένα γκολ. Σίγουρα κάτι θέλουμε στην επίθεση. Μας έλειψε ο Τσέζαρεκ. Πάντως είναι νωρίς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την διακοπή και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που όπως είδατε έχουμε.

Πηγή: sport-fm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ