Θρησκευτική διαμάχη και σχόλια αναγνωστών.ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ..

Δεν υπάρχει χειρότερος φανατισμός από τον θρησκευτικό φανατισμό. 

Η διαμάχη του Μητροπολίτη με την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, είναι λίγο-πολύ γνωστή. Το blog μας δεν έκανε τίποτα άλλο από το να παρουσιάσει τις δηλώσεις και των δύο πλευρών - βρίσκοντάς τις μάλιστα, από άλλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης(www.romfea.gr). 
 
Τα σχόλια όμως που λαμβάνουμε, μόνο σχετικά με την ορθόδοξη πίστη και τον Χριστιανισμό δεν είναι: είναι εκπληκτικό το ότι άνθρωποι που εμφανίζονται πιστοί, που έχουν υποτίθεται ασπαστεί τον λόγο αγάπης του Χριστού, στέλνουν μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο μηνύματα εχθρικά και λυσσαλέα.
 
Τα μηνύματα αυτά, εννοείται ότι δεν θα δημοσιευτούν από τον blog μας, καθώς όχι μόνο δεν τα ασπαζόμαστε ως προς το περιεχόμενο, αλλά κυρίως, γιατί δημιουργούν "λίπασμα" για μια θρησκευτική διαμάχη χωρίς προηγούμενο. 
 
** Η θρησκεία μας είναι κάτι που μας δίδαξαν οι γονείς μας και βλέπουμε ότι  και αυτό κάποιοι θέλουν να κάνουν κάτι έτσι ώστε να το {{πειράξουν }}.
 
**Τόσα χρόνια η Μονή δεν είχε πρόβλημα ..Αυτός που θέλει να  την κάνει μετόχι  γιατί το κάνει...? Τι τον πείραξε αυτός ο Ιερός τόπος?

Η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος,έχει την ανάγκη μας και πρέπει να την βοηθήσουμε
Επάνω ΔΕΞΙΆ μετά την πρώτη ψηφοφορία για το blog θα υπάρχει η ψηφοφορία για την Ιερά Μονή..
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ