Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΪΤΑΣ..

Στενοί δεσμοί συνδέουν πλέον τον Κο Γιώργο Σαϊτά με το χωριό μας το Νεοχώρι.
Πρόσφατα ανέλαβε υπηρεσία στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου αφού παρέλαβε τα σκήπτρα από τον προκάτοχό του Κο Θεόδωρο Πετρόπουλο .

Σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης παραλαβής συντάχθηκαν στις 19/8/11
Συγχαρητήρια καλή δύναμη και καλή συνέχεια και στους δυό σας.
Ο Κος Σαϊτάς προσφάτως και συγκεκριμένα στις 19Αυγούστου 2011 συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου κοινότητας Νεοχωρίου Κο Νικόλαο Ψυχογιό και την επομένη με τον Δήμαρχο μας Κο Αρβανίτη Δημήτριο  γνωστοποιώντας τα προβλήματα που απασχολούν το Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου συγκεκριμένα ο Κος Σαϊτάς αναφέρει στο πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιό του  gsaitas's blog....

1/.Ανάληψη υπηρεσίας στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου

Την Παρασκευή 19-08-2011 ανέλαβα υπηρεσία στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου. Παρέλαβα από τον προκάτοχό μου Θοδωρή Πετρόπουλο, με τον οποίο συντάξαμε το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου κ. Νίκο Ψυχογιό και το Δήμαρχο κ. Δημήτριο Αρβανίτη.

Το Σάββατο 20-08-2011 το μεσημέρι επισκέφτηκα τον πρόεδρο του Νεοχωρίου κ. Ψυχογιό και του εξέθεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σχολείο.
Για τον ίδιο λόγο επισκέφτηκα και το Δήμαρχο Κάστρου-Κυλλήνης κ. Δημήτριο Αρβανίτη το πρωί της Δευτέρας 22 Αυγούστου στο Δημαρχείο.


1 σχόλιο:

Γιώργος Σαϊτάς είπε...

Κάνω έκκληση σε όλους τους Νιοχωρίτες που νοιάζονται και αγαπούν τον τόπο τους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν το Δημοτικό Σχολείο να σταθεί στα πόδια του.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το σχολείο μας είναι:
1) Η ανεπαρκής χρηματοδότηση από το Δήμο της Σχολικής Επιτροπής, γεγονός που καθιστά πλέον αδύνατη την ικανοποίηση των λειτουργικών του αναγκών και των δαπανών συντήρησης και μικροεπισκευών του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων. Για παράδειγμα το φωτοτυπικό είναι χαλασμένο εδώ και 2 χρόνια και δεν έχει επισκευαστεί λόγω αδυναμίας πληρωμής της σχετικής δαπάνης.
2)Η κακή κατάσταση των κουφωμάτων και των πορτών των τουαλετών, τα οποία χρειάζονται άμεση αντικατάσταση.
Για τα προβλήματα αυτά, τα οποία είναι χρόνια, είναι ενήμεροι τόσο ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και η τοπική κοινότητα Νεοχωρίου, όσο και ο Σύλλογος Γονέων.
Παρακαλώ πολύ όποιον αναγνώστη του ιστολογίου θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια είτε ως πολίτης είτε ως μέλος κάποιου φορέα να επικοινωνήσει μαζί μου.
Γιώργος Σαϊτάς
Δ/ντής του Σχολείου
6937080422
geosaitas@gmail.com

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...