Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αν συμμετέχεις σε συνεδριάσεις Γ.Σ... πληρώνεις 500 ευρώ!



Αν συμμετέχεις σε συνεδριάσεις Γ.Σ... πληρώνεις 500 ευρώ! Φρένο στις γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου επιχειρεί να βάλει η διοίκηση του «Αγίου Σάββα» προσφεύγοντας στα δικαστήρια.
Ζητά 500 ευρώ από κάθε εργαζόμενο που συμμετέχει σε γενική συνέλευση ή ακόμη και την προσωπική του κράτηση.

Μια νέα διάσταση στην αντιμετώπιση αλλά και την.. καταπολέμηση της συνδικαλιστικής ιδιότητας φαίνεται ότι εφευρίσκουν σιγά σιγά στην κυβέρνηση.

Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» η έμπνευση έρχεται από τη διοίκηση του νοσοκομείου η οποία προσέφυγε στα δικαστήρια προκειμένου να μην πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις οι εργαζόμενοι. Ζητά να καταβάλει ο καθένας τους 500 ευρώ ως ποινή την επόμενη φορά που θα συμμετάσχει σε ανάλογη κίνηση.

Η απόφαση αυτή τη διοίκησης έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο σύλλογο των εργαζομένων οι οποίοι προχωρούν σε γενικές συνελεύσεις όχι άνευ λόγου αλλά  προκειμένου να εξετάσουν τα νέα μέτρα περιστολής των μισθών αλλά και το θέμα της εφεδρείας.

Η διοίκηση υποστηρίζει ότι τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των ασθενών επειδή οι εργαζόμενοι συνεδριάζουν κατά τη διάρκεια του ωραρίου τους.

IATROPEDIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...