Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ηλεία: Από το "καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου" . . . στο χειμώνα!


Ηλεία: Από το Το παρατεταμένο "καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου" θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμα, καθώς από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου θα δώσει την θέση του σε άκρως χειμωνιάτικο
καιρικό σκηνικό.

Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα κυλήσει ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου με αρκετές νεφώσεις και την θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι και αυτοί δεν θα μεταβληθούν σημαντικά.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, αισθητή μεταβολή του καιρού με άκρως χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά περιμένουμε από την Παρασκευή. Ψυχρές αέριες μάζες από την Βορειοανατολική Ευρώπη θα "κατηφορίσουν" προς στην χώρα μας προκαλώντας αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Παράλληλα βροχές & καταιγίδες θα δώσει την Παρασκευή στην Ηλεία η ατμοσφαιρική διαταραχή που θα δημιουργηθεί στο νότιο Ιόνιο. Θα χιονίσει την Παρασκευή στα ορεινά του νομού ενώ το Σαββατοκύριακο 12-13/11 φαίνεται προοπτική βελτίωσης όσο αναφορά τα φαινόμενα, ωστόσο θα επικρατήσει τσουχτερό κρύο.
Παρακολουθούμε τα προγνωστικά τρεξίματα των μετεωρολογικών μοντέλων και θα ενημερώσουμε με νεότερα στοιχεία για την άκρως χειμωνιάτικη προοπτική.
Επιμέλεια πρόγνωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...