Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κρήτη: Σκότωσε το παιδί του, λόγω... οικονομικών διαφορών!

Ο παιδοκτόνος περιέγραψε στον ανακριτή τη στυγερή δολοφονία που συγκλονίζει...

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση , παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 65χρονο από το Ρέθυμνο, ο οποίος σκότωσε τον 39χρονο γιο του στην πόρτα του σπιτιού του στις Ατσιπάδες. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Ο παιδοκτόνος οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο (03-12-2011) στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι. Ο δράστης περιέγραψε την κατάσταση που βίωνε το τελευταίο διάστημα και κυρίως από τότε που αποφυλακίστηκε ο γιος του, με τον οποίο είχαν κακές σχέσεις λόγω κληρονομικών διαφορών.

Ο 65χρονος αγρότης, έχοντας μαζί του μία κυνηγετική καραμπίνα, έφυγε από το σπίτι του που βρίσκεται σε υπόγειο χώρο και πήγε στο ισόγειο όπου είναι το σπίτι του 39χρονου γιου του. Μέσα σε αυτό βρισκόταν το θύμα και η φίλη του η οποία κατάγεται από χωριό της Μεσαράς.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, κάποια στιγμή, ακούστηκε ένας δυνατός χτύπος και ο άτυχος Μανόλης Μαμαλάκης σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να δει τι συμβαίνει. Ο πατέρας του έχοντας φτάσει έξω από το σπίτι του γιού του, πέταξε μία πέτρα στην πόρτα ή στο παράθυρο του σπιτιού του γιου του.

Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του ο 39χρονος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα του. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και μετά από λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί που σήκωσαν στο πόδι τους κατοίκους της περιοχής.

Η φίλη του 39χρονου έντρομη πήγε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το φίλο της να κείτεται νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφός του ήταν από τα πρώτα άτομα που τον βρήκαν νεκρό στην πόρτα του σπιτιού του και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

 newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...