Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Και τσάμπα και μάγκες

Μπορεί να είναι απλήρωτοι, να ζουν με την αβεβαιότητα, να νιώθουν την απουσία του κόσμου και να κρίνονται πολλές φορές αυστηρά, όμως αυτοί οι ποδοσφαιριστές υπό την καθοδήγηση του Κωστένογλου έχουν την ΑΕΚ στην πρώτη θέση.

Δεν ήταν λίγοι που είχαν την ΑΕΚ ξεγραμμένοι πριν αρχίσει η σεζόν. Ακόμα και ο κόσμος των κιτρινόμαυρων με την προσέλευση του στους αγώνα έδειχνε πως δεν πιστεύει στην ομάδα. Όμως οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου βάλθηκαν να τους διαψεύσουν όλους και Δεκέμβρη μήνα φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από κάτω Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Σε αντίθεση με τους καλοπληρωμένους συναδέλφους τους οι παίκτες της ΑΕΚ κοντεύουν να... ξεχάσουν το χρώμα του χρήματος, όμως ούτε αυτό τους έχει λυγίσει.
 
Τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές δυναμώνουν τα αποδυτήρια μιας ομάδας και ο Κωστένογλου το εκμεταλλεύτηκε αυτό, ξεπερνώντας και τις πολλές απουσίες, Κόντρα στην Κέρκυρα η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη της εμφάνιση την φετινή σεζόν έχοντας στην κερκίδα τους Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν, Μάκο και Βάργκας. Το νέο “αίμα” (Κλωναρίδης, Τσίτας) παίρνει ευκαιρίες και ανταποκρίνεται στην πρόκληση. Ποδοσφαιριστές που θεωρούνταν μέχρι πρότινος ξεγραμμένοι όπως ο Ρίκκα ή ο Αργυρίου αξιοποιούνται και έχουν βρει τον ρόλο τους.
 
Έχοντας περάσει από χίλια κύματα η ΑΕΚ είναι στην κορυφή και ακόμα και αν οι “αιώνοι” κερδίσουν τα παιχνίδια που χρωστάνε η διαφορά θα είναι από τον Παναθηναϊκό στο -4 και από τον Ολυμπιακό στο -2. Δηλαδή, η “Ένωση” όπως και να χει είναι στο παιχνίδι του τίτλου και μάλιστα έχει ευνοϊκό πρόγραμμα που μπορεί να αγχώσει ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους της. 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...