Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Επιτέλους βροχές. . . μέχρι και την Τετάρτη

Τέλος της παρατεταμένης ανομβρίας από την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, εκδηλώθηκαν αξιόλογες βροχές, κυρίως στις πιο δυτικές περιοχές της Ηλείας. Στον Πύργο το ύψος
βροχόπτωσης ξεπέρασε τα 15 χιλιοστά.Ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη 7/12 οπότε και θα παρουσιάσει βελτίωση. Έτσι την Δευτέρα 5/12 περιμένουμε κατα διαστήματα βροχές και πιθανό σποραδικές καταιγίδες ενώ την Τρίτη 6/12 οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα ενταθούν.
Θα ενισχυθούν οι νοτιοδυτικοί άνεμοι το επόμενο 48ωρο (Δευτέρα 5 - Τρίτη 6/12), στα 6 και πιθανό στα ανοιχτά του Ιονίου 7 μποφόρ.
Δεν θα έχει κρύο, αρκετά μαλακός καιρός τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Τις μεσημεριανές ώρες το θερμόμετρο θα ανέρχεται στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη 7/12 οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Καλό καιρό με αρκετή ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη 8/12 και την Παρασκευή 9/12. Επιστρέφει όμως το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί με τοπικά θερμοκρασίες να πλησιάζουν το μηδέν. Το μεσημέρι θα ζεσταίνει αρκετά, τιμές 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
Καλή εβδομάδα!
Επιμέλεια μετεωρολογικής ενημέρωσης για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...